Yin yoga

Yin Yoga er rolige, gulvbaserede stillinger, hvor der arbejdes bevidst på at afslappe musklerne og blødgøre dit bindevæv. Hermed frigives spændinger i f. eks. ryg, hofter og bækken.

Bindevæv forbinder alt væv i kroppen, og omslutter sener, muskler, knogler og organer. Bindevævet er fyldt med nervetråde, og hvis du spænder, har skader eller er stresset, vil bindevævet trække sig sammen og give dig følelse af smerte, stivhed og træthed.

Yin yoga giver ro til at overskue og lindre smerter, og øger dit velvære både fysisk og mentalt.

Yin yoga kan bl.a.:

• Berolige og afbalancere krop og sind
  • Øge mobiliteten i kroppen, især leddene og hofterne
  • Sænke stressniveauet
  • Øge udholdenhed
  • Øge smidighed i leddene og bindevæv
  • Hjælpe mod træthed og migræne
  • Give en dybere afslapning

Praktisk information:
Da yin yoga er en meget stille yogaform anbefaler vi at man tager en ekstra trøje med til træningen.

Har du ofte besvær, der giver dig en fysisk eller psykisk udfordring, vil der blive taget hensyn hertil. Så du træner på et hold med færre deltagere, og hvor der er tid til særlig tilrettelæggelse i undervisningen.

Undervisningssted:

Sophie Amalie Gården, Marielystvej 50, 2000 Frederiksberg

Tilmelding er bindende og sendes til admin@aftenskolensag.dk og betaling til MP 337757 eller Fælleskassen reg. nr. 8411 og konto nr. 2052940 med angivelse af hold nr. og navn 14 dage før holdet starter.

Yin Yoga Efteråret 2023

Tidspunkt: Start 4.9.23 Slut: 11.12.23 15:30- 17:00

Lærer: Quinee Balsov

Sted: Multirummet, Ablokken 1. sal

Pris: 1.140 kr p g a særligt tilrettelagt undervisning

Yin klassen er for dig, der mangler smidighed i kroppen. For dig, der er stresset. For dig, der til dagligt dyrker sport, der kræver muskelkraft. For dig, der har brug for at genoptræne efter en skade. For dig, der har brug for en pause fra hverdagen.

På klassen strækker vi bindevævet, så kroppen bliver mere smidig. Bindevævet er sejt, og det betyder, at vi holder de forskellige stræk 3-5 min. Det kan være udfordrende, selv om det umiddelbart virker som en fuldstændig afslappende klasse. Men gennem åndedrættet, som underviseren guider gennem hele klassen, er der mulighed for at kunne være i strækket på en dyb og afslappende måde. Der arbejdes med funktion frem for form, så der er plads til at møde dig lige der, hvor du er🙏🏽

Betaling MP 337757 eller Fælleskassen konto 84112052940. Husk navn på betalingen.

Aftenskolen SAG

Peter B 007 m. flere